Menu Sluiten

Witteveen+Bos

Het moonshot van René Didde: Niet (meer) pappen, maar nathouden

“In 1962 maakte president John F. Kennedy met een inspirerende, gedurfde speech – ook bekend als de ‘Moonshot speech’ – de Verenigde Staten rijp voor een kostbaar maar zeer succesvol ruimtevaartprogramma, een programma waarin duizenden Amerikanen hun kennis, inzichten en energie samenbalden om de eerste mens voet op de maan te laten zetten. Ook in het waterbeheer kunnen we vandaag de dag wel wat ‘moonshot thinking’ gebruiken. Als afsluiting én voortzetting van de webinarreeks ‘Klimaatrobuuste Watersystemen’, vragen we een aantal mensen uit de wereld van de wetenschap en het waterbeheer naar hun persoonlijke moonshot en de inzet die ze daarvoor plegen. Deze keer: René Didde.”

Lees het volledige interview op de site van Witteveen+Bos